sunnuntai 8. helmikuuta 2015

What's in my bag?

Styled by Torsten



Muoti- ja lifestyle bloggaajat ovat jo pitkään raoittaneet laukkujensa sisältöä lukijoille. Naisen laukku kun voi pitää sisällään kaiken elintärkeän omaisuuden - ja tietysti paljon muutakin ;) Mutta mitä hevosen kassi on syönyt? Blogitallin viikkohaasteessa siitä otetaan selvää!



Luonnonharjaksista tehtyjä, hevoselle mukavia harjoja. Blingiä ja Magic Brusheja.

Harjat pysyvät kuin uutena, kun niitä ei käytä liian usein ;) Ei sentään, säännöllisesti harjat käy pesukoneessa pyörimässä kuudenkympin ohjelman.

Selvitysainetta jouhiin ja loimiaikaan myös lapoihin, ettei karvat kulu. Baby oilia turpaan viikonloppuisin - ja todellisena partynightina Effolin glitterisprayta peppulihaksien päälle. Niitä lihaksia hoidetaan rankemman treenin jälkeen Arnika geelillä.

Elisabeth Ardenin Eight Hour Creamia herkän ponin turpaan - ja Vitalista sitten vähemmän herkkiin paikkoihin ;) Tervasaippuaa, jos Torsten ei käyttäydy kunnolla. Silloin pestään suu saippualla ja ripustetaan pyykkipojilla narulle korvista kuivumaan.

Ja sitten ne kaikista käytetyimmät vehkeet - hokkiavaajat, kiristäjät, minkä nimisiä ruuvareita noita nyt onkaan kassin sivutaskuun kertynyt :) Talvella irronneita hokkeja, kesällä nurmipiikkejä peltoratsasteluja varten. 

Laukun pohjan kuntoa ei varmasti tarvitse sen enempiä selitellä; jesari korjaa kaiken, nameja tulee olla joka lähtöön ja minkälainen laukku se sellainen olisi, missä ei olisi jouhia tai heinää koristeena. Ei tässä kodissa ole sellaisia nähty, oli kyseessä sitten hevosen tai sen omistajan väskat :)


Osallistu mukaan hevosesi harjakassin esittelyyn ja voita pari ihania luonnonharjoja! Tarkemmat ohjeet voit käydä lukemassa täältä.

32 kommenttia:

  1. Hih, hauska postaus. Tää oli tähän astisista "harjapakin sisältö" postauksista paras! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa tyylikäs kokonaisuus, lukuunottamatta laukun pohjaa;D Kyllä Torstenin kelpaa tuollaista beautyboxia esitellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - mitäpä sitä olisi hevostavarat ilman irtokarvoja tai heinänkorsia ;)

      Poista
  3. En mää välttämättä hevoselleni (no kyllä sillekin kelpais), mut voisin ottaa tän harjapakin sisällön vaikka itelleni ;) Siis Elisabeth Ardenin voiteita ja babyoilia <3 anna mun kaikki kestää! Ihanalla tavalla esitelty kokonaisuus. Mä niin fanitan sun kuvia! Ps. Enpä ole ennen tajunnutkaan, että harjat vois heittää pesukoneeseen. Ei muuta kun pesupussiin kamaa ja Rohanin pinkit homppeliharjat sinne pyöriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti Siri. Torsten on vähän juppi, niinkuin eräs Anonyymi alemmas kommentoi ;D

      Meillä ei ole käytetty edes pesupussia, mutta se olisi varmasti hyvä. Niin, ja harjakassi on pesty ihan samalla tavalla - ja on silläkin ikää jo ainakin kuusi vuotta?

      Poista
  4. Mulle ei ole myöskään ikinä tullut mieleenkään, että harjat voisi heittää pesukoneeseen! Täytyypä joku kerta kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä suurin osa harjoista sen kestää - ihan pehmeimpiä harjoja, siis sellaisia millä ei oikeasti edes tee mitään, edes klipatulla hevosella - niitä en laittaisi koneeseen. Muuten kyllä kaikki vaan pesulle :)

      Poista
  5. Torsten on todellinen juppi.

    VastaaPoista
  6. Ihanan siistit varusteet ja välineet, harvinaista, yleensä tuppaavat olemaan aikamoisia kaatissäkkejä ihmisten varustelaatikot. Kauniit kuvat myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinhän ne usein on. Meillä se pysyy siistinä kun on niin vähäisellä käytöllä ;)

      Poista
  7. Ihan loistava postaus! :D Vikalle kappaleelle hörähdin ääneen aamulla bussissa :DD

    VastaaPoista
  8. Mutta että kestääkö puuselkäiset harjat muka halkeilematta 60 asteen ohjelman? Itse olen saanut omat puuselkäiset harjat halkeilemaan jo käsin pesemälläkin (ja ei, en ole liottanut niitä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, osa kestää ja osa kestää huonommin. Sen huomaa aika pian ;)

      Poista
  9. Oot vissiin eka joka on tätä postausta varten pessyt harjat. Muiden postauksissa ällöttävän likaisia harjoja... Tässäkin arkisessa postauksessa on sellaista jillamaista blingiä ja luksusta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En todella ole :) Tallilta tultua kassi nostettiin keittiön pöydälle, kamera käteen ja kymmenen minuuttia tähän kuvailuun sitten meni. Ei siis todella mitään sen kummempaa - tosin jouhiharja piti kääntää kamerasta pois päin, ettei kaikki irtojouhet olisi vieneet huomiota kuvassa ;)

      Ehkä puhtaille harjoille löytyy syy klipatusta hevosesta :) Kiitos kivasta kommentistasi!

      Poista
  10. Tosi kivasti omanlainen postaus taas kerran.:) sulla on upea blogi, selkeät ja hyväntuuliset tekstit ja todella hienot kuvat, näkee että tähän panostetaan.:)

    VastaaPoista
  11. Hauska ja hyvällä tavalla omaperäisesti kirjoitettu ja kuvattu postaus! :) Tuli väistämättä mieleen muoti- ja lifestyle bloggaajien "Whats in my bag?"- postaukset... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos; olisi vaan pitänyt laittaa harjat MK-laukkuun ;)

      Poista
  12. Oletteko te muuttaneet Peuramaalle? Torsten on HIENO <3

    VastaaPoista
  13. Haha, tämä postaus sai mut vaihtamaan kokonaan harjapakin sisällön - luonnonharjat ja Eskan harjakassi lähti tilaukseen! Oot kyllä niin inspiroiva bloggaaja, näitä odottaa aina niin innolla! Kiitos että bloggaat, Torstenille rapsutuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, aika hauskaa :D Iso kiitos mahtavasta kommentistasi!

      Poista
  14. "pestään suu saippualla ja laitetaan pyykkipojilla korvista kuivumaan." Kaikkihan sanovat aina että Jilla on hyvä hevosenomistaja ja että Torstenilla on kivaa!? Huijui, nyt tuli karu totuus selville. Ei sentään, ihania luonnonharjoja sulla, ja PUHTAITA. Voi ei, nyt aattelen ratsikoulun lempishettiksen valkeaa ponimummon (24) karvaa piukassa olevaa harjalotaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun täytyy yrittää pelastaa kasvoni ja huomauttaa, että saippua on käyttämätön ;)))) Ja Torsteniltahan ei sitten kysytä sen mielipidettä ;)

      Meillä tietysti nuo harjat pysyy melko siisteinä kun Torsten on klipattu ja loimitettu, shettiksen kanssa ei varmasti olisi saman näköisiä harjoja ;)

      Poista
  15. Kiva postaus ja kivan näköinen kassin sisältö :) Olen joskus kuullut että joku olisi pessyt harjat tiskikoneessa (yäk), mutta pyykkikoneessakaan pesua tohtisi itse kokeilla. Tosin harjasi näyttävät niin uusilta että kummasti ne taitavat senkin kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pyykinpesukoneen osa harhoista kestää ja osa ei. Astianpesukone olisi siinä mielessä varmaan harjoja säästävämpi vaihtoehto ettei olisi linkousta, mutta en minäkään ehkä likaisia harjoja astioiden kanssa samaan koneeseen lataisi ;)

      Poista