sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Siivous sunnuntain tapaan

Sunnuntainen räntäsadepäivä sujui siivoillessa. Lähinnä puhelinta ;) Lisäksi on hengattu sohvalla - ja sen hetken kun aurinko paistoi, tallilla. Jäisellä kentällä ei paljoa tehty, mutta kaikki mitä tehtiin, sujui hyvin. Käyntijumppaa ja siirtymisiä, joissa takapää oli nopea ja hyvin alla. Loppuun pituushalkaisijalla käynnistä laukka suoralla hevosella - ja sitten seis. Jäinen kenttä oli tässä tehtävässä edukseni, kun Torsten joutui astumaan askeleet varovaisemmin. Me voimme siis esittää siistejä nelipistepysähdyksiä laukasta kouluradoilla, jos pohja on sopivan jäinen ;)

Uusilla voimilla ja vanhoilla kuvilla alkavaan viikkoon, palataan!


Lämpimät ilmat ovat humauttaneet etelä-suomen matalat hanget entistä matalemmiksi. Vähän niinkuin olemattomaksi ;)


Palkkapäivän kunniaksi Torsten sai K-maataloudesta uusia tikkareita leluunsa. Leluun, joka on ostettu joulukuussa - ja joka olikin sitten yön aikana lentänyt lelujen taivaaseen. Kysympä vaan, että voisko näille olla takuuta?

Tokyo 55 sushia saatika jälkiruokia ei ole pilattu hinnoilla - ja maku on taivaallinen! 

Hietalahden kauppahallista, Roslundin lihakaupasta saa meheviä purilaisia, eikä paikan visuaalinen puolikaan jää kakkoseksi syötäville herkuille.

Keväistä väriloistoa :)

Espoon suomenojalla sijaitseva, kolmikerroksinen Cobello on sisustusliikkeiden parhaimmistoa. Toisaalta, kuka tarvitsee sisustustavaraa, kun lazy cat on näin hyvännäköinen kodin koriste ;)

Aurinko <3 

Blogzillan maskeeraajana ennen ratsastusta toimii sisko, ja blogitekstit ennen julkaisua oikolukee Pätkis ;)

Torsten ensimmäistä päivää vierastallilla. Laskettelurinne kirkkaine valoineen oli näyttävä :)

Ihana, ihana maneesi.

Yksi päivä pidettiin kuitenkin maneesivapaata ja maastoiltiin.

Tyttöjen iltaa vietettiin keilaamalla omalla tyylillä ja syömällä gourmet-ruokaa.

Lohjalla sijaitsevan Lauri kahvilan tunnelma, palvelu ja ruoka on aivan omaa luokkaansa. Antiikkikaupoista voi toisinaan tehdä mahtavia löytöjä :)

11 kommenttia:

 1. Hei voisitko joskus pliis tehdä postauksen mitä Torsten syö ja syötätkö jotain kuuriluonteisesti ja miten ja milloin? Haluisin tietää miten saa niin hyvän näkösen ja lihaksikkaan hevosen <3 Vaaditaan siihen meinaan hyvät eväätkin, hyvän ja sopivan treenin lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin, se on tulossa tässä kevään aikana aivan varmasti :) Ei siinä kyllä mitään ihmeellistä ole, mutta tulossa on :D

   Poista
 2. Maneesijaksot on pop! :) Kiva että teillekin järjestyi kiva "leiri"!

  Innolla myös ruokintapostausta odottaen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä teki tosi hyvää - Torsten on ollut tosi hyvä ratsastaa sen jälkeen. Oli hienoa huomata ettei vähäinen treeni ole kuitenkaan tehnyt hallaa, vaan hyvälle pohjalle päästessä kaikki asetukset on edelleen kohdallaan :)

   Ei siinä ruokinnassa mitään ihmeellistä ole :D

   Poista
 3. Hu-huu, postaustauot pannaan, täällä jo lukijoilla ikävä.:D
  Ruokintapostaus kiinnostaisi (kuulumisten lisäksi), hevosesi on hieno. Toisaalta arkitreenipostaus on myös toivelistalla. Ehkä kysymyspostaus, onkohan sulla koskaan ollut sellaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhuu, terveisiä täältä töistä! Mä joka päivä töitä teen ja kellon ympäri - no, tänään lupaan livistää heti iltapäivästä jos illalla sitten kerkiäisi koneen ääreen :)) Kiitos sulle perjantain piristyksestä :D

   Treeneistäkin on tulossa kuulumisia lähikuukausina ;) Kysymyspostauksissa sen sijaan olen aika huono, sellaisia ei täällä taida olla (?) ollut, mutta katsotaan jos sellaiselle olisi kiinnostusta enemmänkin :) Kivaa perjantaita!

   Poista
 4. Ootko ostanut inton mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen entiseltä omistajalta ;) Samalta tallilta missä nykyään asutaan, tosin täällä on paikan omistaja vaihtunut. Into oli ennen omistukseen siirtymistä vuokra- ja ylläpitohevoseni.

   Poista