sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syysretki

Pätkiksen pitää olla aina mukana kisoissa,
niin ei poni hypi aidoista!
Eilinen lauantai-illan viihde melkeinpä riistäytyi käsistä - tanssia ja naurua riitti, mutta yöunet jäi vähän lyhkäseksi! Noo, noin kolmen tunnin unilla pakattiin Torsten ja hänen tallikaverinsa autoon ja käännettiin auton keula kohti Veikkolaa, Stall Sandbackenia.

Paikan päällä oltiin hyvissä ajoin ja kaikki sujui hyvin. Kisamatkalaiset saavat kyllä käytöksestään 10+ ja papukaijamerkin! :) Verkassa Torsten oli vähän väsynyt, mistähän johtuu? Ja kompuroikin muutaman kerran. Verkan osasin kyllä ajoittaa sopivan pituiseksi ja sain vähän herätettyä ponia radalle. Rata itsessään meni ihan siististi, perustasaista työtä. Vähän matalana, mutta aika hyvin tehtävät tapahtui pisteissä. Toisen keskiravin rikkoi ensimmäisen askeleen laukalle, mutta sain korjattua ja loppu näyttikin jo melkein keskiravilta :) Toinen puolestaan oli vähän enemmän vain juoksemista. Keskilaukkalävistäjistä toinen oli onnistunut, toinen turhan matala. Kolmen askeleen käynti lävistäjällä oli pitänyt aloittaa aiemmin, ja käynti siinä oli vähän lyhyttä. Peruutus meni vinoon. Mutta kun muuten oli tasaista seiskaa ja kuutosta, niin me ylitimme ekan kerran tällä kaudella He B-ohjelmasta 60 % ! Kaiken kaikkiaan prossia tuli 61,20 %, ja luokka oli siis He B:0. Tosi kiva rata! :) Tämä riitti jopa kolmanteen sijaan, joten ei voi kyllä olla muuta kuin tyytyväinen! :) Ihana syysretki, kun tallikaverikin sijoittui neljänneksi - suokit pääsi edustamaan ihan oikeasti :) 


Tämä kulma oli niin upottava ja liukas, että ihan tietoisesti laukka ohjelmassa en ratsastanut kulmaan ollenkaan ja annoin sillä vähän pisteitä pois - tosin tuomari katsoi varmaan asiaa vähän läpi sormien, kun pohja oli oikeasti siinä kohtaa niin huonossa kunnossa...


Hauska kuva, ilmeet on ihan kuin jostain leffasta :D


Tallilla Torsten pääsi laitsalle nauttimaan loppuillasta ja jostain kumman syystä Into sai viettää aivan vapaata - itse kun pääsin kotiin (Mäkin kautta ;)), ei syömisen jälkeen kulunut montaa minuuttia kun olin syvässä unessa seuraavat kolme tuntia... Ensi viikolla heppailut on vähän auki, mutta ehkä T tarvitseekin vähän rennompaa otetta, jos sillä on joku syysväsymys menossa?

5 kommenttia:

  1. oi mitkä on nuo torstenin suitset! (tai turpahihna)

    VastaaPoista
  2. Wahlstenin W-profilen suitset on kyseessä :) W-profilen suitsien nahka laadultaan päihittää omasta mielestäni Dyonit, Döbertit yms. helposti, ja niillä on kiva, kun voi tilata ihan millaiset suitsen vaan - ponillekin on tilattu erikseen tuo irtiotettava alaturpis sekä tottakai, Swarowskin-kristalleja otsapantaan ;) Kannatan!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut, hieno suoritus!

    VastaaPoista
  4. Hyvä Suomipoijat ja Tytöt :) Onnittelut Kaikille !

    Kiva kisapäivä takana, ja kun vielä ruusukkeetkin saatiin molemmille pojille kotiinviemisiksi, niin mikäs meidän on hymyillessä :)

    Ja juu,jatkossa Pätkis raahataan kisamaskotin roolissa mukaan joka kinkereihin ;)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut vielä hienosta suorituksesta! Kannatti lähteä, vaikka vähemmilläkin yöunilla ;)

    VastaaPoista