keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ei mikään helppo tehtävä!


Kahden vuoden tauon jälkeen minä ja Torsten oltiin taas valmiit estetunnille! Ja totta puhuen, meidän ei tod kannata pitää enää koskaan tälläistä taukoa - mikäli vain terveys sen sallii.
Alkutunti meni oikein mukavasti, pyysin helppoja tehtäviä jo ihan oman kunnon vuoksi - särkylääkkeen avustamana tunnille mentiin, mutta oikeastaan olo on ihan hyvä ja huomenna työmaa kutsuu jälleen. Ja sitten takaisin oleelliseen... Puomeja ja kavaletteja, hyvin hillittynä ja rentona. Kerran tosin tultiin neljän kavaletin ravisuoralle niin, että laukalla käytiin keskellä puomeja ja sitten poistuttiin. Torsten ajatteli tehdä asian helpommin ;)


Ja kun päästiin "oikeille esteille", siinä ponin aivot vasta alkoivat raksuttamaan! Puomi ennen hurjaa ristikkoa ja puomi ristikon jälkeen! Pitääkö kaikki hypätä kerralla? Jep, tätä ne varmasti haluaa... Ja kun ratsastaja erittäin epämiellyttävästi yritti hidastaa ponia, ja saada sen askeltamaan myös puomien väliin, ei voi ponny ymjärtää, ja muutaman kerran se sitten kielsi ja oli oikea mato, kun kiemurteli niin kovasti esteille. Eipä me oikeastaan saatu yhtään täysin onnistunuttta hyppyä, mutta kyllä se tästä. Arvioidaan uudestaan muutaman tunnin päästä :)

Inton kanssa oli kyllä tarkoitus tehdä töitä, mutta poika oli rypenyt itsensä niin mutaiseksi, että liikutus vaihtui kesän ekaan shampoopesuun. Ja lähipäivinä pitäisi se myös klipata... Täytyy alkaa miettiä, pitäisikö Torstenkin klipata - ja onnistuisko se ilman rauhoitusta...

3 kommenttia:

  1. Hyppytauko on omallekin yleensä paha, kovaa mennään ja jarrut on hukassa. Onneksi mä satuin viime viikolla jotain maahankaivettuja siitä kentältä loikkimaan niin polle suurimmaksi osaksi teki tehtävät hyvin hillitysti. Toisaalta tiedän jo, että tulee sekin päivä kun se pysähtyy maneesin seinään ja koutsi repii tukkaa päästä ;)

    Klipperin jos tahdot, niin voitaisiin sopia työmatkatreffit huomiselle, mä nimittäin olen sitten vasta sunnuntaina takaisin maisemissa ja jos haluat savi-turakaisen siistiksi viikonloppuna niin menis varmaan vaihto helpommin.

    VastaaPoista
  2. Pituushyppy vai korkeushyppy, pohti poni ja yritti yhtäaikaa molempia. Meni kolmiloikaksi :D

    Kyllä se siitä vielä luontuu.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia! Ja jos ei luonnu, niin Torstenista tulee ravuri :D

    VastaaPoista