keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Otsikot on vaikeita...

Joskus on täysin itsestään selvää, mikä tulee päivitykselle nimeksi. Tänään on taas sellainen päivä, ettei mitään havaintoa. Se saa jäädä nyt tuoksi ! 

Ja koska väsymys aste itsellä alkaa olla aika huipussa, myös teksi jää lyhyeksi. Kuvat puhukoon puolestaan.





Torsten harjoitteli tänään hieman korkeampana kulkemista - olen ollut ihan hukassa sen asian tiimoilta viimeiset pari viikkoa, kunnes muutama päivä takaperin kotivalkkuni tuli kentän laidalle ja avauduin, että miksi, oi miksi en saa ponia ratsastettua ylös... Vinkkinä tuli avotaivutuksen ratsastus. Samalla sekunnilla tämän kuultuani, tajusin, etten varmaan muutamaan viikkon ole avotaivutusta ratsastanut.. Ups! No, tänään tiedossa sitten oli avoja ja väistöjä enemmän muutenkin, ja nousihan se sieltä :) Lisäksi alkuun tein muutamia etuosakäännöksiä, joista Torsten oli aluksi ihmeissään, sillä niitä en ole varmaan koskaan tehnyt hänen kanssaan. Hyvin ne kuitenkin sujuivat! Muutenkin poni oli oikein hieno, olin todella ärtynyt tallille mennessä ja hieman jopa selkään noustessa, mutta Ponissa on taikaa, se sai mut jälleen hyvälle tuulelle !

Into pääsi vain koirakävelylle ja samalla sai maistella hieman vihreää. Harjoittelin myös lääkennällisiä toimenpiteitä Inton kanssa, kun aiemmin kotiin tullessa oli hakenut Viitasen Minnan asemalta Christineltä sille Cartrophen-kuurin. Intolta jää vähäksi aikaa viikkorahat jäihin, kyllä 320€ sen veraan kirpaisi ;) Kallis lääke, mutta toisaalta, viime kesänä ainakin auttoi Intoa hirveästi, ja nyt Into selkeästi tarvitsisi jonkinlaista apua liikkumiseensa. Vanha kulta <3

Muistin vasta päivällä, että huomennahan vietetään Helatorstaita, oli kyllä hyvä ylläri! Saa nukkua pitkään ja heppailla rauhassa ennen kuin siirtyy illaksi kaupunkiin kannustamaan Leijonat voittoon. Mukavaa Helatorstaita sinnekkin! :)

2 kommenttia:

  1. Masi syö samaa todella kallisarvoista kuuria ja ero on huikea jos lääke jätetään pois. Onneksi on kaksi omistajaa, jotka osallistuvat tähän hupiin, mutta kyllä se kirpaisee:)

    VastaaPoista
  2. Meillä Into saa lääkkeen pistettävänä, pistetään suoraan lihakseen. Nyt kuurina 4 vkoa, 1 pistos/vko. Tälläisiä kuureja voi kuulemma antaa 4-6 krt/vuosi, Into on viimeksi saanut viime kesällä.

    Syötettäviä niveliä vahvistavia aineita saavat molemmat pojat päivittäin, mm. MSM:ää ja vaihdellen markkinoiden muitakin tuotteita, esim. Supplize Goldia.

    (Ja onneksi meitäkin on kaksi maksajaa ;))

    Rapsutuksia Masille :)

    VastaaPoista