sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Joulu marraskuussa

PiparitalkootOlen joka joulu miettinyt, että kun kaikkea mitä haluaisi tehdä, ei ehdi. Olen perinteisesti laitellut jouluvaloja ensimmäiseksi adventiksi. Tänä vuonna päätin, että miksi kärsiä koko pimeä marraskuu ja kaivoin varastosta kynttelikköjä, valokransseja ja tekstiilejä esille jo pari viikkoa sitten. Ollaan popitettu Spotifysta Joulu-listaa, juotu glögiä ja leivottu useampaan otteeseen pipareita, tähtitortuista puhumattakaan. Kissatkin on ihan täpinöissään - jotain on selkeästi tapahtumassa! Viime vuonna Rasse ja Basse oli niin nuoria rasavillejä että meillä oli tosi hillitysti joulukoristeita eikä esimerkiksi kuusta ollenkaan. Tänä vuonna tulee kuusikin - mutta vuosien ajan kerätyt lasipallot saavat edelleen jäädä varastoon. Näen sieluni silmin, miten Rasse kiipeilee kuusessa ja pikkasen paksumpi Basse katselee maasta, että kyllä minäkin pystyn... ja sitten kuusi kaatuu... :D Niinpä tänä vuonna mennään koristeilla mitkä eivät itketä jos niillä pelataan fudista. 

Joulufiilistely on ollut marraskuun parasta antia. Niinä hetkinä kun se hyvä ja iloinen fiilis ei ole tarttunut, on mielessä lähinnä ollut ikävä Peikkoa ja nyt parin viimeisen viikon ajan harmituksen aiheena on ollut kipuileva Clancy. Oireet ovat ehkä hieman aiempaa lievempiä mutta harmittavia tietysti. Ruokintaan on lisätty nyt reilusti vatsarehuja, mm. Chia de Gracian Tummy Saveria. Luin että siitä oli moni saanut vastaaviin oireisiin apua. Fingers cross. 

Tämä viikonloppu oli oikea irtiotto arjesta kun juhlimme eilen Teemun työpaikan pikkujouluja Kämpissä. Minäkin laitoin pitkästä aikaa korot jalkaan, punaa huuliin ja tanssittiin pikkutunneille asti Teatterissa. Nostalgiaa, viimeisestä railakkaammasta bilehileyöstä on oikeasti kulunut varmaan viisi vuotta. :D Aamulla oli ihana herätä hotellista ja suunnata herkulliselle brekkarille. Kaupungissa on tosi kaunista, vihreät nurmikot ja jouluvalot. Sopii minulle. 

Pitänee muuten vielä tunnustaa, että makeeton marraskuu meni kirjaimellisesti pipariksi marraskuun puolessa välissä. Olikin kyllä vähän utopistinen ajatus, että kykenisin pidättäytymään sesongin suklaista, pipareista, tähtitortuista.... Jep. Tammikuussa sitten. Tai helmikuussa, vielä parempi. 

Iloa marraskuuhun ♡

2 kommenttia:

 1. Hei Jilla! Ensinnäkin, kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogista ja Instagramista 😍 Kysyisin, mistä on hankittu tuo hevosaiheinen tyynyliina ja se kranssikehä ikkunassa, mikä on ainakin IG:n puolella vilahtanut? Sulla on niin hyvä tyyli, rakastan sun kuvia! 😂😍
  Hyvää joulunalus aikaa! ✨ - Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elisa ja kiitos ihanasta kommentistasi! Kranssikehä on viime vuonna ostettu Ikean alesta :) Voisin kuvitella että niitä saattaisi löytää sieltä tänäkin vuonna!

   Poista