sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Helleviikonloppu

Kotona


Mä en poistu kotoa, ellei ole ihan pakko. Viikonloppuisin aika harvoin on pakko, etenkään tällaisella helteellä. Nyt on vain nautittu. Perjantaina tyttöjen kanssa vähän roseeta ja eilen illalla samaa 11 minutes roseeta äidin kanssa. Puutarhassa tietysti. Ja vähän suolapähkinöitä ja hyvä kirja.
 Iltalenkille otettiin Peikko, jolla on vähän turhan paljon virtaa paimentaa isoja hevosia. Joista Clancy taitaa olla vähän Hannu Hanhi - ell sairastui eikä päässyt keskiviikkona. Alkavalla viikolla uusi yritys. 
Torsten puolestaan on sellainen enkeliponi. Kiltti ja aiheuttaa mahdollisimman vähän extratyötä. Ja auttaa kaikessa missä pystyy. Katselin aamupäivällä kuvien käsittelyn jälkeen puutarhaan ja siellä se kitki mansikkamaata. Peikko ja Clancy seisoivat aidan oikealla puolella ja huutelivat että miten me saadaan tohon lupa. Laitumella aidat ja langat ehjät, ilmeisesti paksu on yhtä kuin notkea kun Torsten oli limbonnut itsensä aidan ali. Kesämahalla ei nimittäin taatusti ole hypännyt yli. 

Antaa kuvien puhua puolestaan. Tänään ilma on jo ihan muuta - navakka tuuli vilvoittaa mukavasti kun siirryn kahvikupillisen jälkeen lapioimaan kuorma-autollisen multaa uuteen kukkapenkkiin. Avanttihan on sopivasti vuokralla seuraavan kuukauden ja T onnekkaasti vielä työmatkalla. Ehkä hänellekin jää jotain lapiointiurakasta ;) 
Näihin tunnelmiin - rentouttavaa sunnuntaita ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti