maanantai 25. joulukuuta 2017

Meet me under the mistletoe

joulupäivien tunnelmia



Ei läpikulkua ilman pientä joulupusua!



Siitäkin huolimatta että ponit lähettivät meille aivan ihastuttavan kortin tekstillä Meet me under the mistletoe sekä kortin sisällä omin kavioin kirjoitettuna; "Mr. Tottiino and Braveheart; Koodi kortissa, kaipaamme pusuja ♥" oli Torsten varsin vastahakoinen kameran edessä antamaan yhtään pusua tai edes poseerausta. 


Ei, sen sijaan Torsten näytti kieltä ja halasi sänkipellolle. Aattona pelto kantoi juuri ja juuri yhden suomenhevosen verran joten ennen illan ruuanlaittoa poni sai riekkua pellolla hetken liinassa. Yksi irtokenkä ja miljoona tasajalkahyppyä, pukkia ja äkkilähtöä myöhemmin Torsten viimein tuntui saaneen riittävästi energiaa ja jouluaaton jännitystä purettua :P Pikkupojat. Ihania, ja niin kärsimättömiä!





Jouluaattona lounaaksi tietysti riisipuuroa ja kahvin kanssa pala mjuk pepparkakaa med lingon.










Aattona ruokaa valmistettiin pitkään ja hartaasti ja pimeän aikaan kameralla ei tehnyt enää yhtään mitään. Kinkku onnistui, perunalaatikko imeltyi vähintäänkin hyvin ja maistui kaikille, mutta se kaupasta ostamani lanttulaatikko paljastuikin perunalaatikoksi, ihan niinkuin siinä kannessa luki... Ilmankin onneksi pärjäsi eikä nälkä jäänyt. Monen tunnin syömimisen aikana nautittiin alkupalaksi brushettaa sekä kalaleipiä, pääruuaksi jouluruokien lisänä tarjolla oli valtava juustolautanen, hedelmiä, salaatti mansikoin ja granaattiomenansiemenin höystettynä ja vaikka mitä herkkuja. Jälkiruuaksi sitten kotimaisia marjoja, vaniljakastiketta sekä all time favorite, creme brulee. Pitkään kokkailu ja vielä pidempään syöminen, ihan parhautta ja oikeaa tunnelmaa. Ruoka yhdistää!


Joulupäivä valkeni kylmänä ja kirkkaana; me korkattiin ensimmäistä kertaa sänkipelto ratsastuksessa! Vuoden paras joululahja :) Joita tietysti saimme, vaikkei niin ollutkaan tarkoitus. Myös Torsten - saimme yhteiseksi lahjaksi yepzonin, paikannuslaitteen jonka voi ripustaa poniin kiinni esimerkiksi maastolenkin ajaksi. Kuulemma T haluaa löytää Tn mahdollisimman äkkiä, jos se joskus pääsisi omille teilleen. Tosin siihen nähden, miten Torsten käveli tänään loppukävelyillä puutarhassa ja tutkaili paikkoja, olen melko varma minne se suuntaisi, jos pääsisi joskus vapaaksi. Ihana, utelias poni!
 














Tänään loppuilta saunaa ja elokuvia. Rauhallista ja rentoa! Huomenna juhlitaan Tapaninpäivää isolla porukalla. 
Ihastuttavia joulupäiviä sinulle ♥

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, kaunista ja rauhallista joulun jatkoa teille kaikille!

    Maarit L. 😊

    VastaaPoista
  2. Upeat maisemat, aivan ihania nämä sänkipeltokuvat ja tietenkin myös muut! Näitä sun postauksia on kyllä aina yhtä ihana lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Suvi, nyt on kyllä postaustahti niin retuperällä että ihan harmittaa. Aina mukamas liian kiire - ehkä siinä mulle uuden vuoden lupaus, että yrittäisi edes tsempata 😅

      Poista
  3. Ratsastuskuvissa sulla on mielenkiintoisen näköinen raippa, mistähän tuollaisia sais hankittua ;)

    VastaaPoista