keskiviikko 2. elokuuta 2017

Onnistuneita ratsastustreenejä

ja siitä miten miehet näkevät asiat täysin väärin eli ovat väärässä


Alkuviikon ratsastustuokiot ovat olleet varsin mukavia. Torsten kesälomaili oman muuton ajan mutta kuten yleensäkin, eivät vapaapäivät näkyneet tälläkään kertaa treenien tehtävissä. Siitä jatketaan mihin viimeksi jäätiin ja tällä viikolla onkin keskitytty vähän isompaan, laajempaan liikkeeseen. Loivat väistöt, sulut ja avot sekä siirtymiset askellajien sisällä ja boom, ihan selkeä ero askelluksessa. Ollaan oltu hirmu tyytyväisiä Torstenin kanssa ja täten pidetty treenit aika lyhkäisinä näiden onnistumisten johdosta. Palkaksi on syöty herkkuja. 
T tuli tallille hengailemaan eilen ja kun karsina oli siivottu ja poni hierottu kumisualla läpi ja T opettanut Teelle kuinka usein nameja tulee hienoille poneille antaa (usein), oli aika siirtyä iltapäivän tylsimpään antiin, kouluratsastukseen. T ei ole aikaisemmin nähnyt meitä tositoimissa, joten aloitimme treenin nuttura kireällä ilman satulaa ajatellen, että kerrankin annamme itsestämme edustavan kuvan.
(Torsten on tänä kesänä ahdistellut ja vaatinut Teetä rapsuttamaan sitä haarojen välistä ja siihen päälle kuin kiitoksena piereskellyt taukoamatta. Kun tämän lisäksi T on lähinnä saanut siivota ihanan ponini karsinaa ja työnnellä kottikärryllistä sitä itseään hehtaarin laitumella ees ja taas, ei varmaan saa mukista jos joskus joudun luuttuamaan veneen kantta.)
Joka tapauksessa, hyvältä tuntui mutta ensimmäisen ravikierroksen jälkeen T totesi kysyvästi kentän laidalta, että miksi se laahaa jalkojaan ja potkii hiekkaa?
Olimme tietysti kovin loukkaantuneita Torstenin kanssa, (joka yritti selittää jotain ratsastajan painosta) etenkin kun ottaa huomioon koko viikon treenien teeman, mutta hammasta purren petrasimme loppua kohti ja taas oltiin tosi tyytyväisiä onnistumiseemme. Torsten jaksoi nostella jalkojaan ja meikäläinen pysyi yhdestä läheltä piti-tilanteesta huolimatta selässä. Ero alkuravin ja loppuravin välillä ei kuitenkaan kuulemma ollut paljaalla silmällä huomattava. Hmp, jatkamme harjoituksia ja jatkossa T saa tulla tallille lähinnä niihin kakkahommiin ;P

Tai iltapäiväkävelylle. Kesän parasta antia ☀, ainakin sellaisen kaatosateessa tehdyn aamutallin jälkeen kuin tänään ;) Huomenna nautitaan jo toivottavasti helteestä. Trooppista loppuviikkoa!
Henkilökohtainen kärpästen lätkijä.18 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja herranjumala mä haluan ton sun neuleen mikä on noissa vikoissa kuvissa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Neule on omastakin mielestä kiva, käytettynä ostin netistä keväällä, Henri Lloydin muutaman vuoden takaisesta mallistosta tämä :)

   Poista
 2. Sulla on kadehdittava istunta ja olette niin kauniita ja komeita Torstenin kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi ❤️

   Poista
 3. Löysin blogisi vasta muutama minuutti sitten etsiessäni uutta luettavaa ja tämä vaikuttaa todella kivalta :) Liityin heti lukijaksi ja tsekkasin tämän postauksen :) Todella hyvä postaus ja kuvat ovat ihania! <3 Tämä nousee varmasti yhdeksi suosikkiblogeistani, tai on noussut jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, tervetuloa uudelleenkin! ❤️

   Poista
 4. Ihania suomi 100 kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No melkein! :) Kiitos kivasta kommentistasi!

   Poista
 5. Tuo Torstenin katse❤ Kauniisti istut taas näissä ratsastuskuvissa😊
  Mukavaa loppuviikkoa!
  - Ida R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torsten ❤️ Tietää oikeat katseet oikeisiin hetkiin ;) Kiitos Ida ja mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 6. Voi Torsten. Tietääpähän T nyt paikkansa 😂😂 ihan huikea mielikuva tuli tuosta haarojen välistä rapsuttelusta ja jatkuvasta piereskelystä 🙄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tietää kyllä, tosin se on ollut jo aivan ensimmäisistä treffeistä lähtien selvä 😂

   Voin kertoa että kyllä olisi voinut hävettää jos ei olisi naurattanut niin paljon kun Torsten ekan kerran nosti takapakkia Teelle ja sanoi, että rapusta sieltä. Ja kyllähän moinen jumppaliike pistää ilman kiertämään, pitkäksi aikaa pienessä ponissa 😂

   Että jos T jostain syystä alkuun kuvitteli hevosharrastuksen olevan jotenkin fäntsyä niin kyllä Torsten on palauttanut sen maanpinnalle 😂

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Haha kiitos itsellesi kommentistasi :D

   Poista
 8. Mihin se T vielä joutuukaan talli hommissa? Onko T lupautunut muuten kirjoittamaan tänne blogiin omia mielipiteitä ja kuvitelmia yms talli elämästä? Kun silloin aikaisemmin sun piti sitä kysyä.. :)

  Todella hienoja kuvia, mutta ette ottanut noita kumppareita mukaan kuviin? ;D Onko T käsialaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jaa-a, toivottavasti ei mihinkään mihin hän ei haluaisi joutua :D

   Valitettavasti T on sitä mieltä että pitää mielipiteet ainakin vielä omana tietonaan, ei siis valitettavasti ole tulossa postausta hänen mietteitään hevostelussa.

   Ja kiitos, kaikki kuvat ovat äitini ottamia, ei kuvauspäiviä silloin kun T on tallilla mukana :)

   Poista