lauantai 22. heinäkuuta 2017

Viikko kuvina

Pieni kuvatulva - tosin tässä onkin sitten koko viikko esillä. Miinus nenäliinat ja valvotut yöt, köh köh. Poniratsastusten lisäksi ollaan käyty muutamassa asuntoesittelyssä Ulliksessa ja leffassa sadeiltana. Juhlittu kymmenen vuotta täyttävää Paksua Poikaa - tai Isäntää, kuten herrasmieskissa itse itseään kutsuu. Hengattu landella hellepäivänä ja laitettu omakin terassi koreaksi, viimeistä kertaa luulisin. Huonekalut vähenee ja ensi viikolla muutetaan! Eikä tässä mitään paniikkia vielä ole - mutta jos joku tietää kivan kaksion ytimestä joka on vasta tulossa myyntiin, tai vaihtoehtoisesti vähän isomman asunnon Länsi-Uudeltamaalta, mielellään useamman hehtaarin maa-alalla ja vaikka valmiilla tallilla tai navetalla varustettuna, vinkkejä otetaan ilolla vastaan! :D Remppakohteet kiinnostavat myös.

Ratsastuskuvat ovat eiliseltä. Aamutallin jälkeen kävin terkkarissa, jos sitä kuitenkin olisi olemassa jotain droppeja tähän 10 päivää kestäneeseen kurkkukipuun. Lääkäri kyseli, onko ollut kuumetta - ei ole tällä viikolla - mittasi kuumeen ja totesi että onhan sulla nytkin lämpöä. No ei se haittaa ja takaisin tallille jumppaamaan; Torsten oli niin hieno! En tiedä johtuuko oma puna poskilla hellepäivästä ja fleecetakista vai siitä lämmöstä, mutta ehkä kannattaa katsella vaan ponia eikä allekirjoittanutta. Oma ulkoinen habitus on aika kaukana hehkeästä ;D

Eikä se mitään. Täällä otetaan viikonloppu kevyesti - hetken jo ajateltiin lähteä Turkuseen purjeveneitä ihastelemaan, mutta toissapäiväisellä Tn Tallinnan reissulla koko konkkaronkka joutui kääntymään puolessavälissä takaisin, kun aallokko pyyhki joka kerta veneen yli. Ilmasto on niin erilainen maalla ja merillä - ehkä hyvä idea pysytellä ainakin rannan tuntumassa, jos ei ihan kokonaan kuivalla maalla. 

Lämpöä viikonloppuusi ♥

4 kommenttia:

 1. Sinun kuvasi ovat kyllä aina niin monipuolisia ja hienoja!!😊 Ja Torsten näyttää näissä(kin) kuvissa todella upealta!
  - Ida R.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jilla taas aivan upeista kuvista! Näitä katselee mielellään useamman kerran, fiilistellen.

  Myöhästyneet onnittelut Isäntä-kissalle! ♥

  Torsten on aina yhtä komea. :-)

  Parane pian! Lepää riittävästi - vaikka kesällä se on ehkä vaikeampaa kun haluaisi nähdä, tehdä ja kokea mahdollisimman paljon.

  Onnea uuden kodin etsintään! Se oikea osuu kyllä kohdallenne.

  Leppoisaa loppuviikkoa!

  Maarit L. :-) joka pääsee tänään koulutunnille (ilmeisesti yksityis-sellaiselle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit!

   Lepo auttoi, kesäflunssa alkaa olemaan tiensä päässä! Asuntoa metsästetään urakalla - kyllä se sieltä vielä tulee :) Kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista