lauantai 8. heinäkuuta 2017

Terkkuja erämaasta!

Kolilla mökkeilemässä


Ukko-Kolin huipulle kiivetessä hengitys salpaantui, ehkä vähän niistä rappusista mutta enimmäkseen tästä näkymästä. Saatiin kuin saatiinkin aurinkoinen sää - ja se muuten paistaa täällä aina puolille öin asti - mutta varsinaisesta erämatkailusta ei ehkä voi puhua. 160 neliön luxusmökki kahdelle, valtava poreallas järvinäkymin ja valkoviiniä sekä fine diningiä hotellin ravintolassa, tällainen erämatkailu sopii mulle ;D Erämessuillakin, missä T on töissä, on melkoisen hulppea sijainti; järven rannalla tietenkin.
Sokoshotellille, sijaitsee Ukko-Kolilla, kuljetaan hauskalla hissillä.

Ihan huipulle kiivetään rappusia pitkin.Ravintolasta aukeaa hulppeat näkymät.
Mökillä ikkunapinta-alaa riittää!Muutamaksi tunniksi vielä messuilemaan ja sitten alkaa kotimatka. Huomenna tervehtimään ponia ♥ joka on tehnyt koko loman ajan töitä vararatsastajan kanssa. Onneksi, sillä viikon jumpista huolimatta poni on testaillut huumorinsietokykyämme ihan tosissaan ;D Onneksi rakkaudella ei ole rajoja eikä se vähene vaikka karkaisi kuinka monta kertaa :P

Kivaa lauantaita sinulle ♥

Ps. Aada kirjoitti hyvän postauksen hevosbloggaajista. Siitä, saako hevosblogissa olla mitään muuta kuin hevosiin liittyvää materiaalia vai voiko bloggaaja rikkoa kaavoihin kangistuneita rajoja. Oman blogini olen, tarkoituksella, nimennyt aikoinaan niin, ettei nimi itsessään rajaa mitään ulkopuolelle. Blogin koko idea on oma elämä ja kaikki ne puolet, joista haluan kirjoittaa. Oli ne sitten hevosia tai sunnuntaibrunsseja tai pettymyksiä maatilakaupoissa. Sitten on asioita mistä ei kannata kirjoittaa; blogin takia on turha pilata ihmissuhteita tai poltella siltoja. Muuten, oli kyseessä sitten hevosista kertova blogi tai lifestyle tai muoti tai ihan mitä vain - kaikissa tapauksissa blogisi on omasi ja kyllä, saat tehdä sillä ihan mitä haluat. Kirjoittamisen iloa!

6 kommenttia:

 1. Kolilla on ehkä Suomen parhaat maisemat!
  Minkälainen objektiivi näitä kuvatessa on ollut käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli aika huikeat näkymät!

   Objektiivina ihan tuo millä yleensäkin otan kuvat, eli Nikkorin AF-S f2.8 24-70mm :)

   Poista
 2. Vau mitkä maisemat, kyllä tuolla kelpaa olla! Itse en ole ikinä käynyt, ehkä vielä joskus täytyy käydä kun noin upeat maisemat on! <3

  Sun blogi on just ihana, just sopivassa suhteessa kaikkea ja vielä mielenkiintoisesti esitettynä! Olet niitä harvoja joiden ratsastus "treeni" postauksia jaksan lukea, koska kirjoitat niistä niin mielenkiintoisesti. Jatka samaan malliin! :)

  Helposti ajatellaan että "mitä tää nyt täällä tekee", jos yleensä ratsastusta ja hevosia koskevassa blogissa on joku "lifestyle" juttu (sama juttu jossan FB ryhmissä voi olla esim). Ihan yhtä hyvin ne kuuluu sinne hevos aiheiseen blogiin. ja jos ei tykkään joistain postauksista, niin ei sitten lue niitä postauksia vaan "karsii" ne pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpasi lomailla ja helposti voin suositella paikkaa kotimaan matkailuun :)

   Ja kiitos ihanasta kommentistasi, piristit päivääni! :)

   Poista
 3. Kiva kun pääsit sinäkin Kolille, on niin ainutlaatuinen maisema, että kerran elämässä pitäisi käydä katsomassa ihan yleissivistyksenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä huikea maisema! Onneksi pääsin matkalle mukaan :)

   Poista