maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hemmotellut lemmikit

Viikonvaihteen kuulumisia


Sinne meni, rento viikonloppu landella samassa sängyssä kolmen koiran kanssa ilman nettiä. No ei oikeasti ihan, paitsi ne kolme koiraa sängyssä. Koko yön, peiton alla mahdollisimman leveästi. Parisängyssäkin voi olla ahdasta ;D Ja takan ääressä, kun paistettiin hiilloksella makkaraa. Ja saunassa, kaksi pienempää koiraneitiä halusivat ehdottomasti ylälauteille ja olisivat jatkaneet löylyn heittoa paljon pidempään kuin me. Porealtaassa saatiin sentään olla Teen kanssa kahdestaan ja kilistellä koiravahtien elämälle ;) 

Eikä viikonloppu ihan landeilua ollut, kun päivät vierähti keskustassa kevätostoksilla pikkuputiikeissa sekä koulussa, studiolla kuvattiin malleja ja opiskeltiin lisää kuvanmuokkaamisen saloja. Lauantaina lounaskahvit oli pakko nauttia ulkona kauppatorin laidalla, aurinko niin ihanasti lämmitti! Vielä viime viikonloppuna kävimme kävelyllä jäällä Helsingin edustalla, nyt sinne ei enää ole asiaa. Kevät ♥ Meillä kenttäkin on jo osittain sula!! Ja siksipä Torstenkin on saanut tehdä ihan kunnolla duunia, milloin ohjasajaen pellolla (toivottavasti viimeistä kertaa hangessa tänä talvena!), tai dressagea kentällä jumpaten niin vararatsastajan kuin allekirjoittaneen kanssa. Lauantaina poni sai ansaitusti riekkua laitumella viikon duuniputken päätteeksi. Sunnuntaina oli vaikea uskoa todeksi sitä svungia ja kepeyttä mikä oli mukana ravin ensiaskeleista lähtien!


Sunnuntaintreeni on sikahyvä mutta ehkä tänään täytyy ratsastaa myös toiseen kierrokseen ;)

 Ja siinä missä yksi hemmottelee koiriaan, toinen lapsiaan niin kolmas lellii lempilemmikkiponinsa piloille. Torsten the lellikakara - joka jää muuten ainoaksi laatuaan ja seuraava hevonen saa olla ihan vaan tavisratsu - pääsi tänään iltapäivällä laitumelle riekkumaan ja rapsuteltavaksi ja käytiin me myös ihmettelemässä monta päivää puhinaa aiheuttanutta lumiukkoakin joka ei porkkananenänsä kanssa lopulta ollutkaan enää pelottava. Ihan kohta suuntaan uudelleen tallille missä Torsten saa kyllä loppuillan olla ihan tavisratsu jolle on suunniteltu työksi radan ratsastuksia ennen allekirjoittaneen iltatallia.

Laitumen paras paikka on rapsuttelupuu...

Mutta niihin paikkoihin mihin puu ei yletä, on onneksi olemassa omistaja ;D


Lumiukon porkkananenä katosi hetkessä parempiin suihin :)
Torsten oli kyllä innoissaan kentällä mukana sahaamassa puita tarhaan...

...mutta ei kuulemma kuulu ponin töihin vetää puita perässään ;D

Menisi kuulkaa ihan kokopäivätyöstä yhden ponin hoito ;) Ja mitä sitä muutakaan kaikella tällä vapaa-ajalla (töiden jälkeen) tekisi, pyykkikone ei juuri apua tarvitse, poikakaveri painaa pitkää päivää töissä ja kaiken kevätshoppailun jälkeen laitoin itseni ostokieltoon (pienen painostuksen kautta, jos joka viikko tuhlaa alennuksessa olleisiin sitruspuihin toista sataa on kuulemma alet pielessä ;)), mitä nyt yhdelle ponille tietysti kaikkea tarpeellista on hankittava. Sain kaverilta lainaksi furminaattorin joka vetäisi kyllä Pätkikseltä ja kissoilta aika kivasti pohjavilloja irti, saas nähdä mitä Torsten laitteesta tykkää. Että pitääkö se ostokielto rikkoa samantien, yhden hemmotellun ponin takia ;) Ihanaa, keväistä ja lämmintä viikkoa sinulle!

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia jälleen!😊 Tämä on kyllä upein blogi johon olen törmännyt!❤

    VastaaPoista