lauantai 23. huhtikuuta 2016

Treenaaminen kannattaa aina

 Alla olevista kuvista voi varmaan todeta, että pikkuhiljaa treenaaminen on kantanut hedelmää - ainakin laukkatyössä. On myös jännä huomata, että yleensä Torstenille hyvä oikea puoli on kyllä laukassakin parempi, mutta ravissa vasen on paljon parempi kuin oikea. Ja että ns paremmat puolet vaihtelee lähes viikottain, vaikka kuinka yrittäisi tasaisesti treenata molempia.
Ensi viikolla jatketaan, Torstenia kun ei ole rasitettu koulutyöllä sitten torstaiaamun treenin ja vielä huominenkin saa mennä kevyesti humppaillessa.
 Olen myös vihdoin saanut maksettua SRL jäsenyyden ja on tässä kevään aikana tullut ostettua uusi kisatakki sekä uudet kermanväriset kisahanskat, joten harjoittelustartti kyllä vähän kuumottelisi ;) Koska uusi takki on musta ja vanha kypäräni sininen, pitäisi ostaa vielä uusi kypäräkin mutta sitä varten pitäisi perehtyä ihan urakalla näihin uusiin kypärien turvamääräyksiin...
 
 
 
 
Tämähän on ns väärä kohta laukan kuvaamisessa mutta oli pakko lisätä se tähän mukaan, Torsten on saanut niin paljon tasapainoa lisää että jes!
 




 


 
 
Tämän päiväisten lumi-, räntä- ja vesisateiden lomassa on muuten myös ukkonen jyrissyt - ja nyt paistaa aurinko. Kepeää lauantai-iltaa sinulle! <3

24 kommenttia:

  1. Sähän voisit tehdä sellaisen postauksen, missä vertailisit torstenin rakenne- ja ratsastuskuvia kaikkien näiden vuosien ajalta, olisi varmasti mielenkiintoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mäkin haluaisin tollasen postauksen!!

      Poista
    2. Tiedättekö juuri muutama päivä takaperin törmäsin ihan ensimmäisen Torstenin ratsastuskuvaan, eli hetkeen kun sen selkään oli noustu ekan kerran ja mietin että tällaisia pitäisi laittaa blongiin talteen :) Joten kiitos ehdotuksista, varmasti pääsee toteutukseen!

      Poista
  2. Voimaa ja kantokykyä näyttää löytyvän. Torsten käyttää kroppaansa oppikirjamaisesti, olet tehnyt hyvää työtä, kilpakentille vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mulla nyt olisi jo ensimmäiset 1tason kisat katsottuna, kunhan vain kaikki sujuu niinkuin tähän asti, eli hyvin :)

      Poista
  3. Minä toivon kanssa semmoista vuosikatsausta. Minulla 6-v suokki, jonka kanssa aloitellaan työtä niin olis ihana tsemppi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, meidän säätökuvista saa lähinnä hirvittävän myötähäpeän tunteen, kun kaikki virheet on tietysti pitänyt vuosien varrella kokeilla... :D

      Poista
  4. On se Torsten kyllä hieno ja hienoa työtä olet tehnyt!
    Tänään oli kyllä tosiaan aika mielenkiintoinen sää..
    Ps. Tuli mieleen, kun tuosta kypärästä mainitsit, että tänään luin uusimmasta hippoksesta charles owenin mainoksen ohesta että "Charles Owen täyttää uudetkin standardit" - jos sellaista etsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torsten kiittää ;) On se kyllä omastakin mielestä aika hieno.

      Ja hei kiitos kypärävinkistä - tosin mä olen niin pihi ja toisaalta tykästynyt omaan Prestigen kypärään, että CO kypärät on mun makuun ihan hirveän kalliita :D Pitäisi selvittää, onko tämä Prestigen kypärä sallittu ja ostaa se mustana :'D

      Poista
    2. Täytyy tähän kommentoida että kerrankin panostin ja ostin just Charles Owenin kypärän, kun vanha säädettävä tuntui vähän rimpulalta (väärän mallinen omaan päähän). Ja se on kyllä aivan superihana! Taidan olla enemmän noiden perinteisten kypärien ystävä, vaikka se säädettävä John Whitaker Victory oli kyllä ihana kesällä. En vaan ollut 100-varma oliko se sittenkin ottanut osumaa taannoisessa tippumisessa niin tuokin vauhditti kypärän hankintaa. :)

      Poista
  5. Hienoja kuvia, kisoihin vaan! :) Ja vuosikatsaus pidemmältä ajalta olisi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! Katselin muuten kipaa ja pakko sanoa, että teillä päin on ihan hirmuisesti taas kivoja kisoja koko kesäksi! Ehkä me tullaan kesäretkelle sinne suunnalle ;)

      Poista
  6. Tuota voimaa ja lihasta näyttää kehittyneen parissa kuukaudessa huimasti, on upeassa kunnossa, ilmeisesti mainostamasi Pavon sport fit sopii teille? Toki oikein ratsastamisella on osansa.
    Tekisitkö Torstenin päivä viikko ja kuukausi suunnitelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh huh ei mitään peräänantorehua ole olemassakaan, torstenin liike ja voima on treenin tulosta 😃

      Poista
    2. Kiitos teille molemmille! Se on tietysti totta että peräänantoa ei rehulla saa mutta kyllä ruokinta antaa pohjan lihasten kasvulle - loppu onkin sitten perimästä ja treenistä kiinni ;) Vaikka Torstenin mielestä Pavon myslillä ja Kraftin Muskelilla on varmasti paljonkin tekemistä lihasten kanssa, että ei niitä ainakaan voi lopettaa syöttämästä! Paitsi sitten kun laidunkausi alkaa, silloin mysli jää pois ja Kraftin annos puolittuu. Hohhoijaa, vaikka kesää innolla odotetaankin, onhan se elämän parasta aikaa, niin laidunläskiä ponia ei ole ikävä 😏😃

      Voin hyvin tehdä vähän suunnitelmakalenteria, tosin se kuukausitasolla en ole sellaista tehnyt, päivä ja viikko kerrallaan on menty.

      Poista
  7. Upeasti menee!
    Eikö takki ja saappaat täydy olla saman väriset, sulla on ihanat ruskeat saappaat, miksi musta takki kisoihin?
    Pätkis on muuten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Pätkis kiittää myös, on muuten ihan samaa mieltä kanssasi ;)

      Joo mäkin paniikissa mietin että mitä teen kun on ruskeat saappaat, enkä kuitenkaan ruskeaa takkia halua, mutta säännöissä mielestäni luki että vasta 3-tasolla/vaativissa luokissa takin ja saappaiden tulee olla samaa väriä. Haha, voin siis loppuelämäni mennä näillä ;)

      Poista
  8. Hienon näköistä menoa, mutta naurattaa noi alun kuvat, joissa Torstenilla on "vararengas" mahan alla! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niin muakin nyt kun sanoit 😂 Se on kato varalla jos poni lyyhistyisi kesken treenin ratsastajan painon alla niin voin sitten rullailla kentällä menemään! 😅

      Poista
  9. Hei! Minullakin on uusi kypärä harkinnassa, joten olisi kans kiva, jos tekisit kypäristä oman postauksen! Esim juuri noista sallituista määräyksistä jotain valotusta :D oon ihan avuton niiden suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä vähän ajattelin että joku joka on juuri uusinut kypäränsä olisi osannut tämän kertoa mutta katsotaan jos jotain lyhyttä infoa saisin asiasta kasaan!

      Poista
  10. Mä en vain lakkaa ihastelemasta teidän menoa! Torsten on niin kouluratsun näköinen ettei tosikaan, vaikken normaalisti suokeista niin perusta ;D nyt vaan mars kisoihin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, se on sellainen vähän specialimpi suokki, ainakin omasta mielestään ;) Tosin tänään katselin netistä suokkien orisuoraa ja huh, on taas jotain mitä tavoitella kun katseli niitä passageja ja laukkapiruetteja. Hienoja hevosia!

      Mutta joo, kisakuume kasvaa, ehkä jo toukokuussa ;) En ole ikinä venyttänyt aloitusta näin pitkälle :D

      Poista