sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Ponyday

Mikä siinä onkin, että töissä saa aurinkoa ihastella vain ikkunan takaa, mutta samalla minuutilla kun työpäivä on ohi, lipuvat pilvet auringon eteen? Ja koska olen ollut töissä paljon, ei tällä viikolla ole ollut minkäänlaista mahdollisuutta kaivaa kameraa esiin, sitten lopulta kun töistä on päässyt kotiin. Bloggaajaongelmia ;) Vaikka olisihan se mukavaa nauttia auringosta ihan muutenkin. Tulevaa aurinkolomaa on keretty kuitenkin suunnitella, viikon lomakalenteri on aika täynnä. Jos sinulla kuitenkin on must see-vinkkejä Dubaihin tai Abu Dhabiin, saa niitä mielellään jakaa.
 
Tänään puolivahingossa jo auringonlaskun aikaan, työpäivän jälkeen, valoilmiö pilkahteli pilvien lomasta - enkä kyllä tiedä mikä vaikutti eniten Torstenin & Tolbertin iloon laitumella. Torstenin kolme vapaapäivää, lämmin ilma vai auringon säteet... Joka tapauksessa, pojat tiesivät miten ottaa ilo irti puhtaasta hangesta! Eikä sitä itsekään voi olla hymyilemättä katsellessa wannabevillihevosten (jotka tietysti säännöllisesti käyvät kerjäämässä namia taskuista) riekkumista, lumipesuja ja rapsuttelua. Tosin Torstenin lempipuuha eli rapsutus ei ole ollenkaan Tolbertin number one thing, joten Torsten sai aika kauan suostutella kaveriaan helliin hetkiin... :) Huomenna sitten palataan jumppatreenien pariin, koska jee, meillä on taas tiistaina valmennus. Ihanaa saada jotain rytmiä harrastukselle, siis näistä kolmesta vahinkovapaasta huolimatta. Torstenin ilmavaa ravia ja laukkaa katsellessa tulee mieleen näin kevään kynnksellä kutkuttava ajatus, että pitäisiköhän avata Kipa ;) Vaikka sehän on selvää, ettei niitä liikkeitä siellä kouluaitojen sisäpuolella koskaan esitelläkään.
 
  Karatekid!
 
Todistettavasti sitä painoa pystyy siirtämään takajaloille.


tasatahtia
 

truekenttäheppa!
 
...hyppäilee näkymättömienkin esteiden yli ;)
 

 Maja on poikien mielestä paras. Märkä sammal tuoksui kun molemmat pistelivät sitä poskeensa.
 
 
Kiitos vielä kaikille osallistujille Nekax Horse Sportin mahdollistaneeseen HW filttien arvontaan. Mikäli arpaonni ei tällä kertaa suosinut, voi ihanan pehmoisia fleecevilttejä tilata suoraan Nekaxilta - iso kiitos myös yhteistyökumppanille, että saan näitä makeita palkintoja täältä lähetellä ympäri Suomea.
 
Ruskea HW viltti lähtee seuraavalle kommentoijalle;
 
Ruskea on aivan ihanan värinen ja näyttää työläisen harteilla niin kovin lämpimältä! <3
 
Sininen HW viltti lähtee seuraavalle kommentoijalle;
 
Siniharmaa :)
 
Onnea voittajille! Laitattehan minulle sähköpostilla (jilla.lappalainen@hotmail.com) yhteystietonne jotta saan paketit postiin. Mikäli arvonnan voittaja ei ole ilmoittautunut ensi viikon sunnuntaihin mennessä (6.3.16.), arvon kyseisen tuotteen seuraavalle onnekaalle.
 
Uudella puhdilla kohti alkavaa viikkoa, palataan taas!

16 kommenttia:

 1. Onpa ihana tunnelma kuvissa, Ponit nauttivat selvästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, pojat tykkäs ihan kympillä! Täytyisi päästää heidät useamminkin laitumelle harrastamaan talvilaiduntamista :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) tällaisia kuvia olisi niin kiva päästä itsekin ottamaan, mutta täkäläiset pollet ovat niin viluisia etteivät viihdy ilman loimea kovinkaan kauaa (eikä meillä ole edes lunta vaan koppuroista mutaa lähinnä...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä tosi lämmin päivä eilen, aurinko lämmittää jo ihan kunnolla! Ponit ovat saaneet olla jo useamman kerran viime viikkoina pieniä hetkiä ilman loimia ja rapsutella toisiaan :)

   Poista
 3. Aivan ihanat Torsten ja Tolbert.
  Sääli etten voittanut filttiä, laatupalinto oli, koskas seuraava arvonta tulee? Sulla on aina niin hyvät palkkiot arvonnoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat on ihania <3

   Seuraavaan arvontaan menee kyllä hetki, ettei pelkkää kaupallisuutta olisi tarjolla ;)

   Poista
  2. Mun mielestä sun arvonnat eivät ole mitenkään kaupallisia, päin vastoin, oikeastaan hauskoja ja aina ihania kuvia niissä eikä mitään pakkomyyntiä!

   Poista
  3. Joo ihan hyvä, koska itseasiassa onhan mulla tulossa pieni arvonta taas ihan lähiviikkoina :D Dementia iskee...

   Poista
 4. Olen monta kertaa bongannut teidän touhuja pellolla kun ajelen töistä kotiin, toivottavasti en vielä joku päivä aja ojaan siinä suoralla kun yritän auton ratissa tiirailla 😃 Ihana tämä sinun blogi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi ei, toivottavasti ollaan oltu siivosti :D Ja kiitos paljon, ihana kuulla :)

   Poista
 5. Mie näinkii teijjät eilen pellolla ! Tunnistin ekaks Pätkiksen :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, selvästi nauttivat :) ehkä minäkin päästän hevoseni talvella nauttimaan laitumen suuruudesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, ponit totisesti nauttivat talvilaiduntamisestakin! :)

   Poista