lauantai 7. syyskuuta 2013

Lohdutuspalkinto

Ensimmäistä kertaa koko viikon aikana, nyt aamutallin jälkeen, istuessani sohvalla, en tunne olevani väsynyt. Koko viikko on mennyt samalla kaavalla; ennen kuutta töihin, hektinen työpäivä, suoraan tallille josta kotiin yhdeksän jälkeen, jotta voin kaikesta väsymyksestä istua sohvalle, avata läppärin, ja loppupeleissä herätä aamulla taas aikaisin - läppäri sylissä ... Oma arki on jo vuosia kulkenut tähän rytmiin, joten en voi käsittää, mistä tämä kaikki väsymys tulee. Mutta nyt, nyt otan vähän univelkoja kiinni ja yritän parantaa tapani - myös täällä blogissa! :)


Torstai oli poikkeuspäivä. Suunnistin aina.comin järjestämään asiakastapahtumaan, purjehtimaan Helsingin edustalle. Itse kutsuin sitä lohdutuspalkinnoksi, sillä Kunkkareissa ratsastamani luokka oli aina.comin sponsoroima, mutta koska me ei todellakaan oltu siellä palkintojen jaossa, tämä oli hyvä kakkosvaihtoehto. Vaikkei poni tästä mitään muuta hyötynyt, kuin täyden vapaapäivän ;)

Eipä ole juuri parempaa, kuin yli kaksikymmentä astetta lämpöä, aurinko, meri, helsinki, vanha purjelaiva ja loistava ruoka ja juoma - seurasta puhumattakaan. Ilta jatkui vielä pitkään yöhön, missäs muualla kuin legendaarisessa Kallessa! Kiitos vielä.



























Perjantaina juhlistettiin Suomenhevosenpäivää nauttimalla ensin töissä herkullisia kakkuja, ja illalla tallilla darramaastolla ihanien poikien kanssa <3 

6 kommenttia:

  1. Mitä kuvia !!!
    Sä todellakin tiedät mitä kameralla tehdään ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, valo, puitteet ja kamera oli kohdallaan! Ettö kiitos lainasta :)

      Poista
  2. Upeita kuvia, mykistyin.
    Salla, sun joululahjaongelmat taitavat olla ratkaistu ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja mä lainailen jatkossakin äidin kameraa ;)

      Poista
  3. Wau mitä kuvia!! Tuossa yhdessä kuvassa on ihan tollasia pikkusia halpoja veneitä (en siis huomannut ollenkaan niitä hienoja rakennuksia taustalla) :D

    VastaaPoista