sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Antakaa Pågen, jos haluatte toimivan ponin

Kun saa kolme päivää nukkua niin pitkään kuin haluaa, voin sanoa, että aamulla kellon soidessa 4:45, ei juuri naurattanut. Onneksi heti tallin pihaan saapuessa väsymys katoaa kuin itsestään! 

Mä tykkään tehdä juhannuksena tallia. Me taidettiin tehdä viime vuonnakin joku ilta-aamu yhdistelmä. Tallilla on aina niin rauhallista, ja jopa hevoset ovat tavallistakin levollisempia. 

Iiiihana peräänanto - omassa niskassa ;)

Torstenillekin kuun ja planeettojen asennot (tänäänhän on joku superkuu?) olivat paikoillaan. Poni oli kuin eri hevonen ratsastettaessa, kun vertaa eiliseen esitykseen. Pussillinen Pågenin korvapuusteja auttoi varmasti myös ;) 


Torsten tuntui kuitenkin hieman jäykältä alkuun, mitä on ollut ilmassa jo pidemmän aikaa. Askel on lyhyt, ja vasta kunnon veryttelyn jälkeen löytyy edes normaali ravi, laukasta puhumattakaan. Loppuun kaikki askellajit olivat kuitenkin hyvät. Ikään kuin palkinnoksi poni sai hypätä miniristikon muutaman kerran. Siinä tiimellyksessä poni pukitti kerran, mitä se ei ole tehnyt oikeastaan koskaan ratsastaja selässä. Ja se ei ollut omasta mielestäni ilopukki, vaan sellainen "Lopeta heti"pukki ... Voi kun hevoset osaisivat puhua! Toisaalta onneksi että T on juuri tutkittu ja kuvattu ellän toimesta, muuten olisin varmasti tilaamassa jo tutkimusta - mutta kun vikaa ei ole, niin mitäs nyt? Kävin läpi myös Tn selän huolella, eikä se aristanut mitään kohtaa. Levitin varmuuden vuoksi shampoopesun jälkeen arnikaa ristiselkään. Ei siitä varmasti haittaakaan ole. 





Iltapäivä meni syödessä grilliruokaa ja loikoillessa auringossa, ilta puolestaan meren äärellä Inkoossa. Kahvilassa istuessamme mietiskelin katsellessani lokkeja, että olisi tosissaan mun tuuria, mikäli lokki kakkaisi nyt päälle. Menin sanomaan sen vielä ääneenkin - mulla on vähän huono tapa sanoa ennen kuin ajattelen asiat loppuun - ja siitähän yläpuolellani istuva lokki suivaantui. Ei se onneksi kakannut päälleni, sylkäisi vaan.


Mutta noin niinkuin muuten, sylkeviä lokkeja lukuun ottamatta, on se vaan kaunis kaupunki! Ja merivesi oli ihanan lämmintä <3 




Ja koska omat lupaukseni eivät koskaan pidä paikkaansa, lukee ensi viikolle työkalenterissani kolmena päivänä Torstenille valmennus. Treenit alkaa siis heti huomenna, Antin johdolla Laakson kentällä! Siihen asti, kuulemisiin :)

3 kommenttia:

  1. Olet törmännyt rantaruotsalaiseen lokkiin ;) Phyist,"täällä mitään suomea puhuta" ...
    Inkoo ON ihana, suuruudenhullua kuitenkin kutsua sitä kaupungiksi ;)

    Mutta sitten pågenponiisi, jos sitä ei runsaan kuukauden sisällä olisin terveeksi todettu Sybilin, Juppen ja Estolan toimesta,ja jos se ei pääsääntöisesti liikkuisi halukkaasti ja aina puhtaasti, niin voisin kuvitella että ponissa olisi jotain muutakin vikaa kuin laidunläskin aiheuttama työuupumus, mutta nyt en tiedä mitä ajatella. Tietysti on outoa että poni joka ei koskaanikinä ole pukittanut ratsastjan kanssa tekee niin, eli seurantaanhan se on otettava.

    Voi kun ponit osaisivat puhua !

    VastaaPoista
  2. No, tänään poni oli kyllä hyvä - tällä tavalla kun se joka päivä paranee, meidän tulisi saada hyväksytty tulos viikonlopun kisoista ;)

    Kaupunki tai kunta, ei se just niin tarkkaa ole ;)

    VastaaPoista