maanantai 13. toukokuuta 2013

G-voimat

Tänään hirmuinen vatsasärky veti mut pois töistä jo tunteja suunniteltua aikaisemmin, suoraan äidin sohvalle villapeiton alle. Kolmen särkylääkkeen jälkeen alkoi pikkuhiljaa helpottaa! Hetkeksi jo säikähdin pääsenkö ollenkaan katsomaan poikia tänään ;) 


Torstenilla oli treenit pitkästä aikaa maneesissa, kun taivaalta ripotteli vähän vettä. Me ei olla oltu neljän seinän sisällä työskentelemässä pitkään aikaan, joten teki hyvää nähdä vähän peileistä, mille poni näytti, miten suorana se kulki jne. Maneesissa oli sopivasti jätetty puomeja, joita käytimme myös harjoituksissamme, myös laukassa! Siinä poni kyllä vähän innostui, mutta oli kuitenkin melkein kuskin hanskassa ;) 



T kulki kivalla niskalla ja aktiivisella takapäällä, se oli suorempi rungostaan ja kääntyi paremmin, laukka oli isoa, ja mikäli ratsastaja olisi saanut jonkinnäköistä tatzia poniin, raviin olisi voinut saada kivaa leijumista. Tämä kyllä vain jos poni olisi ollut ihan satasella mun hallussa ;) Se vähän niinkuin juoksi koko ajan askeleen mun edellä, enkä saanut sitä koko aikana ihan kunnolla kuulolle. Toisaalta hyvä, että löytyi eteenpäinpyrkimystä, viimeaikaisten pienten takkuiluiden vuoksi.


Ei hyvää päivää, kyllä meillä mahtaa olla melkoiset G-voimat näissä kuvissa meneillään, kun ratsastajan naama roikkuu tuohon tahtiin ... Koska eihän se muuten roikkuisi?! :D

Kimoksi muuttunut Into napattiin tarhasta loppukäynneille mukaan, kun suuntasimme lähiteille syöttelemään poneille vihreää. On ne vaan mainioita tapauksia. Heti kun maa tarjoilee edes jotain vihreään viittaavaa, syttyy poikien silmiin lamppu; tätä me ollaan koko talvi odotettu! Molemmilla on myös selkeästi kevättä rinnassa, Into kiskoi jälleen äitiä kuin märkää rättiä perässään pitkin metsää ja T on niin polleaa oripoikaa, ettei mitään rajaa. Muahan se kiskoo perässään talvisinkin, että sitä ei voi vain kevään piikkiin laittaa ;) 


No jeps, nyt vähän rästitöitä ja sitten taitaa sänky kutsua (tai kuvien vatsamakkaroista jos tajuaisin ottaa vinkkiä, niin hölkkälenkki ... :)) Hyvää viikon alkua teille! :)

4 kommenttia:

  1. Hassut ponit :D
    Meillä myös vihreän vetovoima on niin voimallinen, että tänään norjalainen cannonball lähti niin lapasesta kuin ikinä voi, saippuakuplien innoittamana superhepuli. Onneksi pysyi omalla tontilla.

    Kokeile nyt sitä niskakeppiä tai kireitä stringejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nyt olisi kyllä korkea aika kokeilla vähän kovempia konsteja!

      Poista
  2. G-voima vai maan vetovoima vai Inton _vetovoima_ :)

    Huomautan heti ettei Into todellakaan kisko minua perässään ;) Nih. Se on aivan liian herrasmies sellaiseen toimintaan.
    Into kohteliaasti näyttää suunnan ja määrää tahdin ja minä voin hänen puolestaan seurata perässä :)
    Yllättävän kepeästi Setä etenee varsin haastavassa maastossa. Ehkä Intosta tulisi vielä kerran elämässään lajinvaihtaja. Maastojuoksu taitaa olla sen juttu ;)
    (sääli ettei mun...)

    peeäss Hevosen selässä pää pystyyn,katse eteenpäin ja voimakaamman värinen paita päälle. Pyjamapartyt on laji erikseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo anteeksi, eihän se tietenkään sua kisko ;) Into the Hirwi on vain löytänyt sisäisen villieläimensä!

      Poista