sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Avoja, kärryttelyä ja mansikoita

Huomenta! Eilinen oli vauhdikas päivä. Aamutalli, lounas ulkona auringosta nauttien, ponien liikutukset. Torsten pääsi kentälle kouluhommiin, Into esittelemään kärryhevosen taitojaan kyläläisille. Kyllä oli Setä ylpeänä, kun ihmiset ihastelivat hienoa suomenhevosta :) 






Torstenin kanssa hain isoa liikettä korkean muodon sijaan.



Nopea kauppareissu, vielä nopeampi siivous ja vihdoin aikaa ystävän kanssa. Ruuanlaittoa, naurua, MM-lätkää. Kuohuvaa, mansikoita. Voiko päivä paremmin mennä? 


No, olisi se aavistuksen voinut olla parempi. Irroittaessani Torstenilta - vihdoin - kantahokkeja (joita oli vain kuusi kappaletta, sillä poni oli heittänyt edellisenä päivänä vej kenkänsä jorpakkoon), päätti se antaa mammalle koko kesäksi kestovärin varpaisiin. Nahkasaappaat oli pakko jättää jalasta pois, ja ratsastaa kumisaappailla. Eipähän ainakaan tullut seisottua jalustimilla ;) Vaan kyllä tekee kipeää, enkä vieläkään kykene laittamaan painoa varpaille. Pirun poni; jolla edelleen on kuusi hokkia jaloissaan ... 

Kohta suuntaan (ontuen) tallille ja sieltä kotiuduttani en varmasti liiku sohvalta mihinkään ennen maanantaita :) Rentoa sunnuntaita sinnekin! 

9 kommenttia:

  1. Ihanat,vain vähän mutaiset ;) luonnonlapset koristavat blogisi banneria <3

    Nuo vihreät nokialaiset vm-07 ovat koristaneet (?) lukuisia ratsastuskuviasi vuosien varrella :)
    Kotimaista laatua. Vähän niin kuin Into ;)
    Kyllä eilen ravimiehet huomasivat välittömästi Vieterin veren virtaavan Innokaassa.
    Laadun tunnistaa kohdatessa :)

    Ja murtuman kans :( Mars röntgeniin sen Toopertin uudelleen muotoileman/värjäämän varpaan kanssa. On nimittäin ehdottomasti rumin varvas mitä olen nähnyt ! Nih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on kyllä todelliset laatukengät ! Eipä taida olla yhtiäkään niin vanhoja mun käytössä, kaikki on menneet rikki. Noi kun vielä pitävät vielä vettäkin! ;)

      Varvas on jo vähän parempi, röntgen jää kyllä väliin!

      Poista
  2. Säikähdin kun suljit yllättäen blogisi,onneksi oli vain tilapäistä!
    t.Cia

    VastaaPoista
  3. Ompa kiva blogi! Ihanan sävyisä ja kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Miksi päätit sulkea blogin viikonlopuksi,oliko täällä asiattomuuksia?

    VastaaPoista
  5. Voi ei, aloitin ulkoasun päivityksen perjantai-iltana, jolloin laitoin sen kiinni. En kuitenkaan saanut sitä silloin valmiiksi, enkä lauantaina kerennyt tekemään, joten oli sitten sunnuntain puoleen päivään asti kiinni :)

    Mä ilmoitan kyllä, mikäli joskus -tuskin- laitan tämä suljetuksi ;)

    VastaaPoista
  6. Kiva uusi ulkoasu,tosin oli se edellinenkin hieno.Tämä kyllä näkyy ie erinäköinen kuin crome.Blogisi sulkeutumisesta oli lauantaina hevostalli.net foorumissa topicci. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huomasin saman tänään itse, täytyy yrittää korjata ... Chromea kun itse käytän, niin siinä näyttää siltä, miltä sen olisi tarkoitus; sitten kuitenkin joissain ie näyttää oikein ja joissain vain valkoisella taustalla ...

      Joo, mä huomasin myös, ja kävin kommentoimassakin! Aika hauskaa, täytyy myöntää :)

      Poista