sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Ulkoilmaelämää

Linssilude nimeltä Torsten
Viikonloppu on kulunut, yllättäen, talleillessa. Aamutallia on tehty molempina päivinä (poikien tallilla aamutalli kestää 6-16), eilen sää ei suosinut, vesisateessa sai tarpoa, onneksi tänään päivä on kulunut ihanassa auringon paisteessa! Sen kunniaksi pojat saivat olla päivällä tarhassa ilman loimia :) Eivät onneksi rynnänneet piehtaroimaan, vaan rapsuttamaan toisiaan... Sitä voisivat näin keväisin, kun loimet jäävät pois, harrastaa yötä päivää.




Hieman maltillisempi linssilude Into 
Torsten on pistoksen jälkeisellä 7 päivän kävelykuurilla. Tarhaa kuitenkin aamusta iltaan yhdessä Inton kanssa, joten siellä riekkuminen riittää sille liikunnaksi, ainakin vielä muutaman päivän. Ettei ponilla ihan käy elämä tylsäksi, heilutin kumisukaa ja seurustelin sen kanssa tarhassa. Se on oikea seuraponi <3 Ja linssilude! Kun kamera otetaan esille, menee ponin korvat hörölle ja vain parhaimmat ilmeet näytille. 

Into pääsi kenttälle jumppaamaan. Eteen-alas (ja mielellään intomaisesti reippaammassa temmossa!), käynnissä sulkuja ja pohkeenväistöjä. Ravissa lähinnä keventelyä isoilla kaarilla, ei se ihan priima jalastaan ole. Huomenna saa vaihteeksi soittaa eläinlääkärille.

Ilmeisesti olen tulossa kipeäksi (oikeasti nenän pielet kipeinä tästä niistämisestä, jotain kevätflunssaa?), koska iltaisin on jotain pienen pientä kisakalenteriakin Torstenin pään menoksi laadittu. Nyt täytyy vain toivoa, että Estolan hoidot tehoavat, ettei kisalaji ole kouluratsastauksen sijaan kolmiloikka ;) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti