maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tampereen hevosmessut

Vihi-Totti
Eilen lähdimme ajelemaan aikaisin aamulla Tampereelle. 200 kilsaa 10 minuutin näytöksen takia, ja kyllä kannatti! Käynnin syynä oli tietysti Tampereen heppamessuilla ollut suomenhevosori kavalkaadi, ja siinä esiintynyt Vihi-Totti, joka on siis Torstenin isä. Herrasmiestä ei enää kilpakentillä näe, hän kun on jo eläke-ikäinen, enkä koskaan aiemmin hevosta livenä ollut nähnyt, oli vain pakko käyttää tilaisuus hyväksi. Vihi-Totti oli juuri kuin poikansa, vankkarakenteinen, pilke silmäkulmassa mutta ehdottoman työhön paneutuva ja hyvin liikkuva. Oli ihanaa nähdä vihdoin, mistä Torsten on tehty <3 Muutama muukin ori kiinnitti huomioni, päällimmäisenä Lerkkana, joka oli oikeasti hieno, niin rakenteelta kuin liikkeiltäänkin. Viimeisenä esiintynyt Knuutilan Veikko, Torstenin ikätoveri, järjesti kunnon shown Zorro-ratsastajan kanssa. Hyvät hermot on nuorella hevosella, ei voi muuta sanoa!

Vihi-Totti
Expo-alue messuilla oli oikein hyvä. Kaikille löytyi varmasti jotakin, mutta viimeisenä päivänä halvimmista tuotteista oli luultavasti viety ne yleisimmät koot, mutta löytyi mukaan muutamia ihan perusjuttuja. Lippis, Rockelin kesähanskat, timanttiharja, satulahuopa jne jne. Viereisessä hallissa oli myös sekatavara Outlet, jossa piipahdettiin lopulta miltei täysissä ratsastustamineissa. Luulivat varmaan, etenkin meikkipuolella, että olimme vahingossa sinne eksyneet ;) 

Omat ponnyset pääsivät tänään riekkumaan maneesiin vapaana. Taas kävi Torstenia katsellessa mielessä, että jos tuommoisia pukkeja ratsastaja selässä heittäisi, niin ... Onneksi ei ainakaan tähän päivään mennessä ole tehnyt niin! Mahtui riekkumisen väliin paljon rapsutteluakin :) 

Huomenna sitten taas selkään harrastamaan kouluratsastusta. Eilisessä ratsastuksessa T tuntui todella väsyneeltä, mutta ei se ihmekkään ole, kun oli niin lämmin päivä takana. Lisäksi dieettiheinät ja kourallinen kauraa varmasti vaikuttavat vireystasoon... Nostin tänään sitten kauran määrää ylös ja lisäsin ruokintaan puoli litraa Build Up-rehua auttamaan lihaksien takaisin rakentamista. Vaikkei se onneksi kovin paljoa lihaksia olekkaan tiputtanut :) 

Koska oma liikunta ratsastuksen muodossa jäi tänään tekemättä, mentiin kavereiden kanssa pelaamaan korista. Oli muuten hauskaa, piiiitkästä aikaa heitellä koriin päin (harva heitto meni ihan niinkuin olin suunnitellut ;)) ja lopuksi vielä lyhyt hölkkälenkki. Toivottavasti tämä liikunnallinen ispiraatio pysyisi mahdollisimman pitkään, sillä kauhulla ajattelen valkoisia ratsastushousuja päälläni.. Huhhuh, ei ole kaunis näky! Poni kun on jo aika hyvässä kesäkunnossa, niin nyt olisi aika alkaa itsekin pikkuhiljaa siirtyä siihen... Kesäkunto mielessä pitäen, liikunnallista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti