lauantai 26. toukokuuta 2018

Teenager

Onnea Torsten kolmetoista vuotta ♥️

Syntymäpäiväsankari ♥️

Tästä se alkaa, elämä teinin kanssa ;)
Koko päivä on ollut yhtä teenagedreamia. Ainakin siihen asti, kunnes herätin vielä silmät ummessa haaveilevan, pitkin pituuttaan kuorsaavan synttärisankarin puoli yhdeksältä aamulla karsinasta. On se kumma, kun ees synttärinä ei saa nukkua niin pitkään kuin haluais. 

Mansikkakakkua ja kahvia juhlapäivän kunniaksi, kukapa ei perinteisestä pitäisi? Kuuma kesäpäivä parhaimmillaan yhdessä perheen kanssa, joka teinin unelma! Puutarha oli varattu juhlijoiden rauhalliseen käyttöön sekä aidattu huolellisesti, ettei tulisi ylilyöntejä. 

Koska teineillähän ei koskaan mene yli, eiks ni ;) Kolmatta kierrosta Peikkoa täyttä laukkaa jahdatessa Torstenin vapauden kokeilu loppui siihen ja loppupäivän party partyja jatkettiin maltillisemmin narun päässä. Mansikkakakulle tuhahti ja katu-uskottavana teinixinä ei Torsten tietenkään suostunut liittymään perheen seuraan ennen kuin olin ottanut kuulemma naurettavan näköisen hellehatun pois päästä. Miks aina mutsin pitää nolaa?

Jos jostain Torsten tänä syntymäpäivänään todella ilahtui, se oli laidunnurmipussit ja traktori äestin perässään pellolla. Kuittasi toki, että syntymäpäivälahja pitäisi saada nyt heti paikalla, mutta hyvää kannattaa odottaa! 

Paras syntymäpäivälahja ever, meille kaikille. Hetki voi mennä, että nurmelle pääsee vapaana kirmailemaan. Puutarhassa niin ei enää saa tehdä, koska natsimutsi. Nyt sitten odotellaan vain vettä!

3 kommenttia:

  1. Huippua että perheessä on jälleen teini;) Onnittelut ihanalle ja täytyy todeta että olet aikamoinen päivänpaisteen takaaja. Synttäreilläsi paistaa aina!

    VastaaPoista
  2. Ooi, ihania puutarhakahvikuvia pitkästä aikaa 😍

    VastaaPoista