tiistai 23. elokuuta 2016

Sommartiden

Okei, tänä kesänä on satanut. Paljon. Positiivista on, että onnistuimme Torstenin kanssa valitsemaan maneesipäivän sellaiselle sadekelille. Loput päivistä ollaan sitten kastuttu :D Paitsi silloin kun valmentaja on ratsastanut, silloin on pysytty kuivina ja Torsten on saanut sateenvarjosiedätystä. Ja eihän sade oikeasti haittaa, kun kesä kuivattaa! Toivotaan kuivaa syksyä... :))

Kesäpäivän parhaita paloja; mansikoita, hevosystäviä, aikaa putsata hevosen varusteita ja aikaa nauttia jättikorvapuustista viinin kera, what more do you need?

Olen enemmän meri- kuin järvi-ihminen. Se on kuitenkin myönnettävä, että menisin mieluummin uimaan sinne järveen; vesi on niin hitokseen paljon lämpöisempää kuin Suomenlahdella. Onneksi viini lämmittää!

Hmm, ja lisää viiniä...

Ja upeita auringonlaskuja!

Sääli, ettei Torsten ole ihan yhtä varma kaupunkiratsu kuin Poliisin hevoset; jos olisi, veisin sen takuuvarmasti iltakävelyille kaupunkiin. Siihen asti joudun tyytymään poljettavaan kulkuneuvoon...

Onneksi iltakahvit ja Pågenin leipomat korvapuustit ovat jopa parempi vaihtoehto illan viettoon, Torstenin mielestä ainakin! Kunhan pullan kanssa ei pihistellä :)

Pilvinen päivä vie merestäkin värit.

Olen myös enemmän aakeiden peltojen kuin jylhien mäntymetsien ystävä; silti Espoon Nuuksion kansallispuistossa on oma viehätyksensä.

Tänä kesänä on vietetty myös ihanan ystäväni babyshowereita; sumean kuvan pavlova on muuten sellainen herkku, että se katosi tarjoiluvadilta hetkessä. Pavlovan teko ei ole laisinkaan vaikeaa, kunhan pitää huolen siitä että vaahdottaa valkuaiset kuivassa (lasi)kulhossa niin kovaksi kuin mahdollista, kuivattaa pohjan alhaisessa lämmössä eikä ällömakeutta synny kun jättää kermavaahdosta sokerin pois.

Yksi harvoista lomapäivistäni vietettiin perheen tyttöjen kesken Tammisaaressa; yksi kesän kohokohdista, seura on kaiken a ja o! Ja hyvä kahvi, joten pakkasimme kahvit kotoa mukaan ;D

Torstenin herkkuja 1hevosvoimalta (jostain luin, että 1hevosvoima sponsoroisi meitä, ei valitettavasti pidä paikkaansa, kerron kyllä jos olen saanut tuotteen blogin kautta!), Equestrian Stockholmin ihanuuksia (ja nämä on saatu blogin kautta ;)) ja viimeisen kuvan Pimp my Pony shampoon ostamatta jättäminen jäi melkein harmittamaan :D

En ymmärrä, miksen ole ottanut yhtään kuvaa puhelimeen Finnderbyssä hevosista, vaan pelkästään keskittynyt tarjoilupuoleen ;D Ja sormelle lentäneeseen leppäkerttuun; niitä on tänä kesänä näkynyt enemmän kuin aiemmin!

Olen vakavasti harkinnut siirtymistä maastoratsastajaksi. Koska puskailu on parasta ♥

Ja kaupunki-illat tietenkin myös. Tosin Linnanmäelle en suostu enää lähtemään kuin tyttöporukassa; miksi miehet kuvittelevat, että jos he eivät ole "ratin takana", meno ei ole turvallista? :D Maailman pyörään päästiin kuitenkin ;)

Ja oikeasti parhautta on olla ihan lande, nauttia kotiterdellä viinistä ja luonnosta, nauraa hervottomasti kaupassa kun hame on about korvissa kun sisko hyppää reppariin (nou pics, thank God!) ja olla kuin crazy catlady konsanaan. Kesällä täällä blogissa puhuttiin kananmunista; ainakin meidän kylän Prismasta saa Laitilan kanatarhan tuottamia Free Range munia, vink vink, olivat luomua edullisempiakin :)

Hevostapahtumissa on selkeästi tosi haastavaa kuvata niitä hevosiakin, joten myös Hanko SeaHorse Weekistä on puhelinkuvia lähinnä tarjoiluista. Mutta kukapa ei haluaisi nähdä jälleen yhtä kilistely kuvaa? ;D

Tai kuvia ruuista? ;) Vinkkejä Espoon kivoista ravintoloista otetaan vastaan, Tapiolan grill it on kiva mutta onko muita?; juustoja ja viiniä parhaassa seurassa tyttöjen kanssa; muutama lounaspic ja ettei mene turhan fantsyksi, niin mitä pakataan töihin lounaaksi jos ei jaksa tehdä ruokaa tai aina samat einespinaattiletut ei mene alas eikä ulkonakaan joka päivä voi syödä; ponilta varmaan liikenee muutama porkkana omistajallekin :)

Romanttinen viikonloppu Kämpissä, what more does the girl need? (Ponin lisäksi tietysti.)

Borta bra men hemma best ♥

Siinä missä aamupala meille ihmisille on päivän tärkein ateria...

keskittyvät siilit ruokailemaan iltaisin; näitä voisi katsoa tunteja, parhaimmillaan samalla lautasella on ruokaillut kolme suloista, joskin hyvin sottaista piikikästä - kuka laittaa jalat lautaselle?! ;)

Muutaman tunnin jetteily ilman hellettä saa sormet sen verran kohmeeseen, että suorilla horisonteilla varustettuja kuvia on turha odottaa... (Ja selkeästi kuvien suoristelu jälkikäteen on turhaa ;D) Syväjäätymisestä huolimatta ilta oli mahtava, avomeri pelottava ja yllärilahja onnistunut!

Torsten kummasteli Kirpputorin kylttiä ja etsi näiden kirppujen toria loppulenkin. Olisi varmaan halunnut päästä mukaan :)

16 kommenttia:

  1. Ihania maisemia, kattauksia ja ruokia, iloinen hevonen ja sen omistaja, näitä oli kiva katsella ! Syksyssä on se hyvä puoli, että pääsee liian pitkän tauon jälkeen heppailemaan ja ratsastamaan, kun uudet heppakuviot alkaa selvitä :) iloista syksyn alkua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna :) Ja ihanaa että hevoskuviot alkavat selviämään, iloista syksyn alkua myös sinulle! :)

      Poista
  2. Ihanan näköinen kesä sulla.☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ollut huippukesä ☀️💐🍀

      Poista
  3. Ihania ja hyväntuulisia kuvia! Kyllähän se niin on, että sade tuntuu paljon mukavammalta kesällä kuin syksyllä. Toivotaan tosiaan kuivaa ja aurinkoista syksyä! Hyviä treenejä teille Torstenin kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, ja koska en omista sadevaatetta en myöskään ratsasta syksyn kylmillä sateilla - nyt tosin voi olla että Torsten toivoo ainakin paikallisia kaatosadekuuroja syksyyn 😏😂

      Poista
  4. Huhhuh, ihana kesä ja ihana poikaystävä?? ;-) <3 Kateeksi käy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Aivan ihania, kaikki; kesä ja poni ja ystävät ja perhe ja joo, se poikaystävä, super. Mutta ei kannata olla kade, näistä kun puuttuu kuvat esimerkiksi työpäivistä tai niistä huonoista ratsastuksista tai siitä ärsytyksestä kun ei ole saanut mitään aikaiseksi tai että Torstenin bränikkä satula vei mun kampaajalla käynti varaston - mutta ei se mitään, uudella satulalla on kiva tehdä treeniä 😃

      Poista
  5. Oi, löysin tästä postauksesta paljon samoja asioita joita itse olen tehnyt! Leppäkerttuja on kyllä ollut tänä kesänä todella paljon, sekä huomasin että meidän Suomitytöllahän on sama sademekko kuin Torstenilka:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, leppäkerttujen kesävaelluksen kohteena oli selkeästi suomi :) Ja eikös olekin hyvä loimi, ei ole liiemmin tarvinnut murehtia että vesi pääsisi läpi! :)

      Poista
  6. Nää sun kuvat on vaan jotain niin ihanaa <3 Näyttää kyllä ihan mahtavalta kesältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tää on kyllä ollut ihan the best kesä ❤️☀️

      Poista
  7. Ihania kuvia, näyttää aikas kivalta kesältä!😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ollut yosi ihana kesä - voi kun se jatkuisi vielä pitkään 😄

      Poista
  8. Ihania kuvia! Näistä tuli ihana kesäfiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi - onneksi syyskuusta on luvattu tosi lämmintä, niin saadaan vielä nauttia kesäsäistä! :)

      Poista