lauantai 13. elokuuta 2016

Märkää


Mulla ei kyllä yleensä ole mitään teemaviikkoja elämässä, mutta jos sellaisia pitäisin, voisi kulunutta viikkoa kutsua märkäviikoksi. On hikoiltu ponin kanssa; hyppypäivänä oli sairaan kivaa mutta kouluvalmennuksessa ei niinkään ja hiki virtasi molemmilla. Tänään kastuttiin ihan sadevedestä läpimäriksi, mikäs sen mukavampaa kuin kokopaikkahousut jotka liimautuvat ihoon kiinni - onneksi kaupassa tuli käytyä ennen heppailua. Märkäpuku olisi ollut pop, tosin allekirjoittanut kieltäytyi moisesta aiemminkin tällä viikolla kun olimme muutaman tunnin ajan jetteilemässä merellä. Aallokko oli aika hurjaa ja vettä lensi kaaressa naamalle joka kerta kun ajoimme aallonharjalta toiselle, eli koko ajan. Viimeisen parikymmenen minuutin ajan sai miettiä omistaako enää ollenkaan sormia tai varpaita ja jo ajat sitten pois huuhtoutuneen huulikiillon tilalle sai sellaisen kivan sinisen sävyn huulille. Mut hei, pääasia että olin laittanut suihkauksen hiuslakkaa ennen lähtöä ;)

Aiemmin viikolla teimme hyppytreenissä, siis jos melkein maanpinnan alapuolella olevia esteitä voi siksi kutsua, laukassa kahdeksikkoa jonka lävistäjillä oli miniristikot. Torsten oli tosi hyvä, entisaikojen kiemurtelu ja "katsokaa miten kovaa voin mennä ennen ja jälkeen esteen jos pysytään pystyssä, Jilla kun aina koodaa" on käytännössä kuin muisto vain, vaikka esteiden nostaminen kulkeekin käsi kädessä ponin kierrosten nousun kanssa. Niin kauan ei haittaa kun vauhti ei pelota ratsastajaa ;)
















Viikon paras kastuminen on kuitenkin vasta edessä, kun illalla saa pulahtaa Kämpin kuumaan kylpyyn - sitä ennen pitäisi miettiä, mitä tekee hiuksille kun ulkona sataa kissoja ja koiria vai tekeekö mitään, pilalle kun menevät kuitenkin. Olisiko lippis jo tyylipuhdasta kaupunkilaistenkin mielestä? ;) Joka tapauksessa, ihanaa viikonloppua sinulle!

P.s. Hienoa ratsastusta sai taas eilen ihailla Riosta, niin harmillisia rikkoja tuli briteille mutta ihan oikeassa järjestyksessä ne mitalit kuitenkin jaettiin - mutta hei, miksi enkkufiltin nimi ei ole saksanfiltti kun värit ovat kuitenkin heidän? :D

16 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen tämäkin postaus :)

    VastaaPoista
  2. Vaikka sade onkin tylsää, niin ainakin se hyvä puoli on, että tuli postaus ;)
    täälläkin päin satanut koko päivän niin tämä piristi alkuiltaa, kiitos siitä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, ja kun koko viikolle on luvattu sadetta niin... Täältä tulee! :D Paitsi onneksi tänään ei sada koska maanantait ja tällaisena maanantaina ei kyllä olisi niin positiivinen postaus ollenkaan 😅 Mutta kivaa alkanutta viikkoa Jenna!

      Poista
  3. Toisten on kyllä hienon näköinen, mars kisoihin vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se, sääli että kaikki vkl on jo varattu kaikelle muulle paitsi jännittämiselle ;)

      Poista
  4. Onpas erikoiset suitset. Ei oo säässä kehumista täällä pohjois-suomessakaan... vettä tulee viistoon, tuulee... on kylmää ja märkää. Kohta tulee varmaan ensilumi, hui olkoon D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on HW Rambo Mickelmit, kannattaa tutustua tarkemmin jos hevosystävällisesti suitset kiinnostaa :)

      Tänään juuri puhelimessa päivittelin, että ei tällaista saisi sanoa ääneen mutta nyt on niin viileää, ihan kuin tuntuisi aavistuksen syksyltä ... Kääk. Hellejaksoa odotellessa!

      Poista
  5. Hei!

    Kiitos postauksesta ja hyvistä kuvista. Torsten on kyllä niin ilmeikäs tekemisessään, ihana! Ja teidän hypyt näyttävät hyviltä! Eivätkä nuo mitään maahan kaivettuja ole! Sitä paitsi, eikös ainakin osa maailman huipuista hyppää kotona pääosassa pientä ja isojen hyppääminen säästetään pääasiassa kisoihin? Torstenilla sama meininki... ;-)

    Meillä kävi vuokrahepan kanssa eilen tuuri kun aamun tallilla käynnin jälkeen palasin vasta paljon myöhemmin ratsastamaan. Tasaisesta pisaroinnista johtuen olin asennoitunut maneesiratsastukseen, mutta sade loppui! Aurinkokin ilmestyi, joten nautimme molemmat raittiista ilmasta, piiiitkääästä kävelystä poluilla ja lopuksi sopivan lyhyestä treenistä kentällä.

    Suloista sunnuntaita!
    Maarit L. :-)

    PS. Viikon heräteostokseni postista on Minna Immosen jääkaappimagneetti jossa kauniin kuvan lisäksi on teksti "Tuuli vasten kasvoja pitää sydämen nuorena". Niin osuvasti sanottu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juujuu, ja Torstenhan ottaa säästelyssä kaiken irti kun ei kisoissa hyppää yhtään mitään :D

      Meillä ei eilen maastossa käynyt ollenkaan niin hyvä tuuri, kun puolet matkasta satoi vettä. Vaikka ei se oikeasti haitannut, tuntui vain raikkaalta :) Tuetysti tänään omisi kiva pysyä kuivana iltapäivän treeneissä - tuultakin voisi toivoa, kaunis teksti magneetissa!

      Poista
  6. En tiiä kyllästytkö jo kohta näihin hypetyksiin (voiko niihin edes kyllästyä?😁), mutta nää sun postaukset on vaan niin ihania hyvänmielen postauksia ja mielen parantajinakin toimii! Joskus jos ollu huono päivä, sun postauksia lukiessa murheet unohtuu ainakin hetkeksi.
    Älä siis pliiiiiiiiide koskaan ikinä lopeta! 😃👏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tällaisiin kommentteihin voi kyllästyä, päin vastoin!! :D Ihania päivän piristyksiö, kiitos sinulle Nepa kun aina jätät yhtä positiivisia kommentteja tänne :)

      Poista
  7. Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn osallistumassa, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  8. Heippa, mitä oot tykänny noista MH:n saappaista? Ilmeisesti laskeutuivat nilkasta useamman sentin? Nätit on! Oon harkinnu samanlaisia mustana, mutta pituus mietityttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olen kyllä tykännyt saappaista - tukevat hyvin mutta eivät purista tai hankaa - mutta mulla ei ole mitään havaintoa mitä tarkoittaa että saapas laskee nilkasta muutaman sentin, joten siiheen en osaa ottaa kantaa :D

      T. Nyt tuntuu tosi blondilta

      Poista